پاورپوینت مایعات و جامدات
-
پاورپوینت مایعات و جامدات
دسته: پاورپوینت
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 3157 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 56دانلود پاورپوینت مایعات و جامدات
بررسی مایعات و جامدات
پاورپوینت جامع و کامل مایعات و جامدات
کاملترین پاورپوینت مایعات و جامدات
پکیج پاورپوینت مایعات و جامدات
مقاله مایعات و جامدات
تحقیق مایعات و جامداتقیمت فایل فقط 5,000 تومان
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 56 صفحه
مایعات و جامدات ساختار مایعات، جامدات و گازها مایعات از نظر نظم ساختمانی بین جامدات و گازها هستند یعنی نه مثل گازها بی
نظمی کامل مولکولی مشاهده میشود و نه مثل جامدات ساختمان شبکه بلوری
منظم دارند در مایعات حرکت ملکولها آهسته است لذا دارای حجم معینی هستند.
ولی شکل مشخصی ندارند و شکل ظرف را بخود میگیرند.
تغییر فشار بر حجم مایع بیتأثیر است. به علت حداقل بودن فضای بین ملکولی،
ولی با افزایش دما اکثر مایعات منبسط شده و افزایش حجم مییابند این انبساط
حجم مایعات کمتر از گازهاست. ویسکوزیته: مقاومت مایعات در برابر جاری شدن
یک راه تعیین ویسکوزیته، تعیین زمان عبور مقدار مشخصی مایع از یک سوراخی
(مجرای باریک) در درجه حرارت و فشار معین است.
عوامل مؤثر در ویسکوزیته: نیروهای جاذبه، وزن ملکولی و ساختمان ملکولی
ویسکوزیته مایعات با ملکولهای بزرگ و شکل نامنظم، بیشتر از ویسکوزیته مایعات
با ملکولهای کوچک است. افزایشT(دما) باعث کاهش ویسکوزیته میشود ولی
افزایش P (فشار) باعث افزایش ویسکوزیته میشود.کشش سطحی: ملکولهای مایعی که در سطح قرار دارند به سمت داخل
کشیده میشوند ولی ملکولهایی که در مرکز مایع قرار دارند به طور یکنواخت
توسط ملکولهای دیگر به هر طرف کشیده میشوند. به همین علت قطرات مایع
کروی هستند.
افزایش T باعث کاهش کشش سطحی میشود ( بعلت کاهش نیروهای جاذبه
بین ملکولی) Surface Tension کشش سطحی تصعید: تبدیل جامد به گازSublimation: solid gas.
تبخیر: تبدیل مایع به گازVaporization: liquid gas.
ذوب شدن: تبدیل جامد به مایعMelting or fusion: solid liquid.
تبرید: تبدیل گاز به جامدDeposition: gas solid.
میعان:تبدیل گاز به مایعCondensation: gas liquid.
: تبدیل مایع به جامد انجمادFreezing: liquid solid. تغییرات فازها انرژی و تغییر فاز Sublimation: Hsub > 0 (endothermic).
Vaporization: Hvap > 0 (endothermic).
Heat of Vaporization
Melting or Fusion: Hfus > 0 (endothermic).
Heat of fusion
Deposition: Hdep Condensation: Hcon Freezing: Hfreبا افزایش T، فشار بخار بیشتر میشود، با افزایش نیروی جاذبه ملکولی فشار
بخار کمتر میشود.
افزایش حجم زیر سرپوش تأثیری بر فشار بخار ندارد (فشار بخار مستقل از
مقدار مایع و ابعاد ظرف است)
دیاگرام فازی دیاگرام فازی دیاگرام فازی H2O و CO2 تمرینی از این رابطه: اگر را حساب کنید. و مقدار نقطه انجماد ـ نقطه ذوباگر تبادل حرارتی بین سیستم ومحیط خارج نباشد، در واقع در سیستم بسته
تعادل خواهیم داشت.
نقطه انجماد نرمال یا نقطه ذوب نرمال: درجه حرارت مربوط به تعادل
جامد مایع در فشار یک اتمسفرسوپرکول یا مایع فوق سرد: مایعی که هنگام سرد شدن به دمای کمتر از
نقطه انجماد برسد ولی باز مایع باشد. با خراش ظرف و یا اضافه کردن یک دانه
کوچک بلور، تبلور ایجاد میشودجامدات بیشکل (شیشهای): مثل شیشه، قیر یا مواد پلاستیکی نقطه ذوب یاانجماد معینی ندارند،به این جامدات آمورف گویند.
گرمای ذوب مولی یا : مقدار گرمای لازم برای تبدیل یکمول جامد به مایع. گرمای مولی تبلور: مقدار گرمای آزاد شده در تبدیل یک مول مایع به جامد
ذوب شدن با افزایش بینظمی همراه است. آنتروپی مولی ذوب: نسبت گرمای مولی ذوب به نقطه ذوب نرمال جامدات ـ بلورها
بلور حالتی از ماده است که عناصر تقارن دارد و از انتشار الگوهای منظم
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود پاورپوینت مایعات و جامدات , بررسی مایعات و جامدات , پاورپوینت جامع و کامل مایعات و جامدات , کاملترین پاورپوینت مایعات و جامدات , پکیج پاورپوینت مایعات و جامدات , مقاله مایعات و جامدات , تحقیق مایعات و جامدات
برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید